Over mij

Mijn naam is Marcia Bastijn en ik ben ondernemer, marketing adviseur en coach. Ik houd mij bezig met het begeleiden van mensen om het beste uit zichzelf te halen. Persoonlijk en zakelijk. En met een realistische kijk. Dus verwacht van mij geen zweverige verhalen en onrealistische beloftes. Je mag van mij verwachten dat ik je op professionele wijze ondersteun op basis van de doelstellingen die jij aanreikt. 

Wie ben ik?

Na ruim 20 jaar als communicatieadviseur en manager te hebben gewerkt bij onder andere Robeco en de Rabobank, heb ik sinds 2009 op een hele andere wijze invulling gegeven aan mijn leven. Ik volg mijn passie: ik heb mijn eigen bedrijf in de sportbranche (mocht je dat willen bekijken, ga dan naar www.golfacademienederland.nl).

En de energie die ik daarvan dagelijks krijg, wil ik delen met anderen. Mijn ervaring als communicatie adviseur, manager, ondernemer en coach zijn daarbij de ideale combinatie om ook jou te ondersteunen bij het realiseren van je doelen. 

Mijn passie

Als van jongsaf aan ben ik gefascineerd door wat mensen drijft. Waarom behaalt de een wel eenvoudig successen en de ander niet. Mijn visie is dat succes niet gebaseerd is op geluk of toeval. Iedereen kan succesvol zijn, op elk gebied. Maar niet iedereen heeft op elk moment daarvoor de juiste tools of vaardigheden. Ik ondersteun mensen die willen uitzoeken wat ze nodig hebben om hun doelen te bereiken en hoe ze die vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Vraag je je af welke resultaten je kunt verwachten als je mijn hulp inschakelt?

Natuurlijk wil je de beste resultaten behalen als je gaat investeren in de hulp van een ondernemerscoach. Het is mijn intentie om je zo goed mogelijk te helpen en daarvoor stel ik al mijn kennis en ervaring beschikbaar. Ik geef je ook een kijkje in mijn keuken: ik zal je laten zien waarom ik in mijn bedrijf bepaalde strategieën gebruik, hoe ik dat bij andere ondernemers doe en wat het effect hiervan is.

Normaal gesproken kost het 2 á 3 jaar voordat een bedrijf staat en loopt. Met mijn hulp zal dit proces enorm versnellen. Maar het resultaat hangt ook af van jou. Hoe meer jij implementeert wat ik je aanreik, hoe beter de resultaten zullen zijn.

Oh ja...

vanwege mijn eigen bedrijf, ben ik kritisch op mijn tijd en neem nooit meer dan 3 klanten tegelijk aan. Kwaliteit gaat boven kwantiteit. Je bent dus nooit een nummer voor mij, maar hooguit 1 van de 3 ondernemers waarmee ik tegelijk werk.

Heb je nog twijfels over waar je nu goed aan doet?

Neem contact met me op zodat we samen kunnen bekijken wat jou op dit moment het meest belemmert in je ondernemerschap en wat er nodig is om versneld door te kunnen. Ik denk graag met je mee! Neem nu contact op.

 

 

Afdrukken E-mail