Beginnen met ondernemen

Je hebt een geweldig idee voor een eigen bedrijf, bent razend enthousiast. Maar je hebt geen idee hoe en waar je begint. Logisch, want ondernemen is een vak. En een vak dat je niet op school maar alleen in de praktijk leert. Ik deel mijn persoonlijke ervaring al jaren met startende ondernemers.

Speciaal voor de opstart fase heb ik een programma ontwikkeld om jouw in 3 overzichtelijke stappen te ondersteunen. Alle aspecten van het ondernemen komen hierbij aan bod waarbij we ook aandacht besteden aan jou als ondernemer. Zo ben je na dit programma en start-klaar en hebt je een ondernemersplan dat jouw succes verzekert!

Hoe ziet het programma er uit?

Stap 1 : Het idee

In deze fase kijken we globaal naar jouw idee. Wat voor bedrijf wil je starten en waarom? Hoe gaat je bedrijf er uitzien in de toekomst? Welke uitstraling wil je en past dat bij je markt? We maken een korte schets van jouw idee en kijken kritisch naar haalbaarheid en mogelijke aanpassingen.

Stap 2: Ondernemersvaardigheden

Als ondernemer heb je veel verschillende vaardigheden nodig. In deze fase kijken we waar jouw talenten zitten en op welke vlakken je kritisch naar jezelf kunt kijken. Hoe meer jij vooraf weet over de goede en mindere punten, hoe beter en sneller je hulp in kunt roepen bij onderwerpen die je wellicht minder liggen.

Stap 3: Het ondernemingsplan

Een ondernemingsplan schudt niemand zo uit z'n mouw. Niet alleen omdat je kennis nodig hebt van de meest uiteenlopende zaken, zoals marketing, sociale media en financieen, maar ook omdat het discipline vergt om alles op papier te zetten. De meeste ondernemers beginnen vaak met een "geweldig idee" maar stranden omdat ze dit niet vooraf goed hebben uitgewerkt waarbij je valkuilen kunt voorkomen, voordat je erin valt.

Hoe werkt het?

Voor je eerste afspraak vul je het intakeformulier in zodat ik me goed kan voor bereiden op jouw situatie. Zo verliezen we geen tijd en kunnen direct aan de slag. Tijdens 3 afspraken van een uur nemen we de drie stappen door, waarbij je na elke afspraak huiswerk krijgt en feedback op je gemaakte opdrachten.

Kosten zijn € 269,00 inclusief feedback via de mail.

Business Coaching

Ga je concreet aan de slag, maar blijf je behoefte hebben aan coaching? Kies dan voor Business coaching. Op basis van jouw coachingsvraag, blijft Resultaat in Zicht betrokken bij jouw onderneming.

Afdrukken E-mail