Online Marketing Resultaat

In een wereld waar producten steeds meer op elkaar lijken, wordt het steeds belangrijker jezelf te onderscheiden. Dat doe je door je klant goed te kennen en te weten wat hij/ zij zoekt. Zorg dat je dat levert via de juiste kanalen en met de juiste klantgerichtheid. Maak je onderneming winstgevender met een sterk merk en de optimale marketingmix. Ik help ondernemers succesvoller ondernemen,  met een sterk merk en een optimale online en offline marketingmix. 

Maar wat is nou die optimale marketingmix?

Online marketing is het resultaat van verschillende vormen van marketing:

  • permissie marketing
  • relatiemarketing
  • event marketing
  • 1-op-1 marketing
  • traditionele marketing
  • direct marketing

Bomen, bos en waar begin je dan?

Nog meer dan bij traditionele marketing, zijn online marketing strategieën SMART geformuleerd. Zo kun je zo nog beter meten en dus bijsturen naar een optimaal resultaat. De doelstellingen die je erbij formuleert komen direct voort uit je marketing- en communicatie strategie en daarboven uit je ondernemersdoelstellingen. Dat is dan ook precies waar je begint met online marketing: je ondernemersdoelstellingen.

Waar kan ik je mee helpen?

Als ondernemer ben je natuurlijk zelf graag bezig met je business. Plannen maken en uitwerken kost veel tijd. Zeker in je eentje. Vanuit mijn ervaring kan ik je begeleiden om deze stappen, sneller en efficiënter te doorlopen om te komen tot een optimale online marketing. Ik kan je helpen met het opstellen van je plan, maar ook om een bestaand plan kritisch met je door te nemen aan aan te scherpen.

Afdrukken E-mail